RING OSS - 08-124 201 44

Låssmed Stockholm

RING OSS - 08-124 201 44

Passagesystem

Låssmed i Stockholm är även experter på passagesystem.

Det blir allt vanligare med digitala passagesystem till fastigheter i Stockholm. Går ditt företag, hushåll eller din bostadsförening och fundera på att ta det klivet – gör det. Det är säkert, tryggt och lätt att hantera.

När vår låssmed i Stockholm är klar med sitt arbete kan ni administrera ert nya passagesystem direkt och snabbt på internet. 

Flera olika passagesystem

Vi som är din låssmed i Stockholm har flera olika former av passagesystem som vi kan erbjuda våra kunder:

  • Digital fastighetsbox för post. Den ha digitala namnskyltar och elektroniskt lås. Med elektroniskt lås blir både nyckelnhanteringen lättare och säkrare. Det kontrolleras av personliga och unika nyckelbrickor, som lätt kan spärras. Namnskyltarna ändras digitalt.
  • Elektronisk passerläsare. Den kan användas för alla typer av dörrar och utrymmen. Våra passagerarläsare har lågt pris både för produkt och installation jämfört med våra konkurrenter. Över internet regleras nycklarna. 
  • Porttelefon. Den är modulär IP-porttelefon med en 5-tums pekskärm som visar boenderegister och har en högtalarenhet. Lätt att hantera och ett säkert alternativ. 
  • Wallpad. Det är ett digitalt våningsregister och kan användas som en portal för visning av meddelanden eller bilder. Den har även en pekskärm och inloggningssyste, där användare kan logga in och boka allmänna utrymmen, exempelvis tvättstugan. Det enda som behövs är en digital nyckelbricka.

Vi hjälper er med installationen av nytt passagesystem. Kontakta oss så berättar vi mer!